Clash of Clans Polska

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#1 11-10-2014 13:16:05

Woldon

Nowy użytkownik

Punktów :   

AppBounty

Hej pisze co zrozumiałem jeszcze tego nie przeszedłem.
Zachęcam do poczytania na stronce www.allclash.com jest tam zakładka Free gemy for CoC.

1.instalujemy Appbounty
2.instalujemy aplikacje za punkty
Trzeba pobrać uruchomić i po trzymać włączone 30sekund
Punkty powinny pojawić się w ciągu 24h czasem obrazu czasem później.
3.zbieramy ilość punktów pozwalająca nas wymianę na kasę- cyber zbiera ok tygodnia
4.Reward odbieramy w formie giftkarte czyli kodu promocyjnego.
5.w CoC idziemy do sklepu i kupujemy gemy przy zakupie w prawym górnym rogu klikamy kwotę i się rozwija opcja zapłaty, tu wybieramy kod promocyjny i podajemy ten który dostaliśmy z appbounty.

To tyle, najgorsze zbieranie punktów.
Przepraszam za błędy jak są.

Powodzenia ALL

#2 11-11-2014 16:23:31

YourNikname

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: AppBounty

Woldon mam problemik
1 Jak chcę pobrać aplikacje w appbounty to kieruje mnie na inną stronę internetowa a nie do sklep play !!! nie wiem co zrobićwtedy tam jest jakas stronka na górze jakies czerwone tło i napisy a pod spodem apki do pobrania nie ma tam też tej apki którą kazali mi pobrać w app bounty
2 nie wiem czemu ale też jak pobiorę już apke to nie daje mi nowej aplikacji do pobrania tylko jest ich coraz mniej nie dostaje nowych ofer nie wiem co zrobić ;( xD

#3 11-11-2014 17:30:26

Woldon

Nowy użytkownik

Punktów :   

Od piątku tez nie miałem nowych app ale dział rano 2 się pojawiły , chyba trzeba  czekać.
Jak jest taka grupa aplikacji to ja instaluje najlżejsza z nich imi punkty dostaje.

#4 11-12-2014 15:31:32

YourNikname

Nowy użytkownik

Punktów :   

ale nalżejsze czyli z najmieniajsza pamięcią czy najmniej ? bo ime mam ich zainstalować ?
aa i jeszcze jedno jak wymienie w appbounty w zakładce sklep play 5000 pkt na 10$ i dostane grist kod to na ile on gemów jest?

Pozdraiwam YOURNIKNAME

Stopka forum

RSS