Hej pisze co zrozumiałem jeszcze tego nie przeszedłem.
Zachęcam do poczytania na stronce www.allclash.com jest tam zakładka Free gemy for CoC.
1.instalujemy Appbounty
2.instalujemy aplikacje za punkty
Trzeba pobrać uruchomić i po trzymać włączone 30sekund
Punkty powinny pojawić się w ciągu 24h czasem obrazu czasem później.
3.zbieramy ilość punktów pozwalająca nas wymianę na kasę- cyber zbiera ok tygodnia
4.Reward odbieramy w formie giftkarte czyli kodu promocyjnego.
5.w CoC idziemy do sklepu i kupujemy gemy przy zakupie w prawym górnym rogu klikamy kwotę i się rozwija opcja zapłaty, tu wybieramy kod promocyjny i podajemy ten który dostaliśmy z appbounty.
To tyle, najgorsze zbieranie punktów.
Przepraszam za błędy jak są.
Powodzenia ALL
Nowy użytkownik
Woldon mam problemik
1 Jak chcę pobrać aplikacje w appbounty to kieruje mnie na inną stronę internetowa a nie do sklep play !!! nie wiem co zrobićwtedy tam jest jakas stronka na górze jakies czerwone tło i napisy a pod spodem apki do pobrania nie ma tam też tej apki którą kazali mi pobrać w app bounty
2 nie wiem czemu ale też jak pobiorę już apke to nie daje mi nowej aplikacji do pobrania tylko jest ich coraz mniej nie dostaje nowych ofer nie wiem co zrobić ;( xD
Nowy użytkownik
ale nalżejsze czyli z najmieniajsza pamięcią czy najmniej ? bo ime mam ich zainstalować ?
aa i jeszcze jedno jak wymienie w appbounty w zakładce sklep play 5000 pkt na 10$ i dostane grist kod to na ile on gemów jest?
Pozdraiwam YOURNIKNAME